VPN-palvelimen sijainnin automaattisen vaihdon konfigurointi

Voit määrittää, mitä sovellus tekee, kun vaihdat VPN-palvelimen sijaintia, jos Kaspersky Plus tai Kaspersky Premium on asennettu ja aktivoitu tietokoneellasi.

Määrittääksesi sovelluksen suorittamaan toiminnon VPN-palvelimen sijainnin tai kaupungin muutoksen yhteydessä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetVerkkosivustot.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.

Tämä avaa Verkkosivustoille yhdistämisen säännöt -ikkunan.

5. Valitse sijainti, jonka kautta haluat käyttää VPN:ää tietyn luokan verkkosivustoilla.
  6. Valitse sijainti, jonka kautta haluat käyttää VPN:ää tietyillä verkkosivustoilla.
  7. Määrittele Jos nykyinen sijainti eroaa määritetystä sijainnista -pudotusvalikossa, mitä haluat sovelluksen suorittavan, jos selatessasi vaihdat verkkosivustolle tai verkkosivustoluokkaan, jolle on määritelty eri VPN-palvelimien sijainnit:
    • Älä vaihda sijaintia. Sovellus ei vaihda VPN-palvelimien sijaintia selatessasi verkkosivustoilla tai verkkosivustojen luokilla, joille on määritelty eri sijainnit.
    • Kysy. Sovellus näyttää ilmoituksen, jossa voit valita, haluatko vaihtaa VPN-palvelimen sijaintia tai kaupunkia.
    • Vaihda sijaintia. Sovellus vaihtaa VPN-palvelimen sijaintia verkkosivustolle tai verkkosivustojen luokalle määritetyn sijainnin mukaan. Jos esimerkiksi määrittelit Pankkisivustot-luokalle yhden VPN-palvelimen sijainnin tai kaupungin, mutta eri VPN-palvelimen sijainnin tai kaupungin Verkkoyhteisöt-luokan verkkosivustoille. Jos suojattu yhteys on käytössä ja vaihdat Pankkisivustot-luokan verkkosivustolta sellaiselle verkkosivustolle, joka kuuluu Sosiaaliset verkot -luokkaan, VPN-palvelimen sijaintisi vaihtuvat niihin tietoihin, mitkä Verkkoyhteisöt-luokalle on määritelty.